Cases
Maximale flexibiliteit en een dynamische look and feel.

Client

Wonderkind

Services

Website Development Optimalisatie

Wonderkind is één van de snelst groeiende startups in Amsterdam. Redefining de manier om talent aan te trekken voor bedrijven. Door middel van het combineren van A.I. met advertenties op social media, Google en in apps die dagelijks gebruikt worden. Met klanten als Tata Steel, Brunel en Tesla, was de website toe aan een make-over. En snel. Wonderkind leverde het design, wij leverden een nieuwe website. Binnen 3 weken.

Wonderkind - homepage

Constant verbeteren.

Als koning van recruitment door het inzetten van AI om de juiste kandidaten te vinden en targeten met de juiste job ads, zou je zeggen dat Wonderkind het belang van A/B testen en optimaliseren snapt. Hun wens was dan ook de mogelijkheid om constante verbeteringen te kunnen doorvoeren op de website. Bijvoorbeeld het draaien van verschillende versies van de website, tegelijkertijd. Dit betekent een CMS dat snelle iteraties mogelijk maakt om constant te blijven testen wat beter werkt voor verschillende doelgroepen.

Een dynamische look and feel.

Door het toevoegen van subtiele effecten op de website, gaat het van statisch naar een dynamische ervaring. Met de nadruk op subtiel zodat de toegevoegde effecten niet irritant zijn voor website bezoekers. Een toevoeging aan de user experience in plaats van een downgrade.

Wonderkind - Wordpress
Wonderkind - Blog

Go fast or go home.

Werken in sprints zorgde ervoor dat elke fase in het process is getest alvorens naar de volgende te gaan, onder andere om de kans op bugs te minimaliseren alvorens live te gaan. Binnen een zeer straks timeframe kon de website van Wonderkind live met een compleet nieuwe brand identity en een clean, dynamisch front-end en een back-end op zo een manier ingericht dat Wonderkind eenvoudig de content op de website kan managen.

Eindresultaat.

Een design omgetoverd tot een volledig functionerende website binnen 3 weken, inspelend op de needs van Wonderkind. Maximale flexibiliteit en een dynamische look and feel.

Wonderkind - Pages

Heb je nog vragen?

Stuur ons een berichtje via email of je kan natuurlijk altijd bellen.