Cases
A plug and play payment integratie voor MINDBODY.

Client

Mollie

Services

API UX/UI Design Development

MBPLUGINS is een initiatief van Story of AMS nadat wij een behoefte ontdekten voor een payment integratie, bij bedrijven die MINDBODY software gebruiken. In samenwerking met Mollie hebben wij een plug and play oplossing gemaakt voor bedrijven die gebruik maken van MINDBODY software zodat zij o.a. iDEAL en vele andere betalingsmogelijkheden kunnen integreren op hun website.

MBPLUGINS - Pricing page
MBPLUGINS - Checkout

Samen denken, samen doen.

Ons ideaal is om transparant te zijn over nieuwe ideeën binnen AMS en het hele team uitnodigen om mee te denken over nieuwe initiatieven. Dan kiezen we het beste idee en voeren het simpelweg uit. Dit heeft geleid tot MBPLUGINS, veel tevreden klanten en een samenwerking met Mollie, één van de grootste payment providers in Nederland.

Brainstorm - Story of AMS

Build, measure, learn.

De eerste stap in het process was het bouwen van een landingspagina om e-mailadressen te verzamelen van potentieel geïnteresseerden, om te kijken of er een product market fit zou zijn. Zodat wanneer we de eerste versie van de plugin uit zouden brengen er een kritieke massa zou zijn om de plugin naar te marketen.

MBPLUGINS - Landing iPhone

Blijven verbeteren.

TDe plugin is met enige technische kennis makkelijk te integreren met onze DIY guide voor Wordpress websites. Alle andere CMS systemen kunnen ons contacten voor een custom integratie. Nu de payment integratie het grootste probleem oplost, hebben de huidige gebruikers van de plugin waardevolle feedback gegeven waardoor wij nieuwe features toe hebben kunnen voegen voor een nog betere user experience.

MBPLUGINS - Documentation
MBPLUGINS - Setup

Eindresultaat.

Een verbeting in de conversie van bedrijven die gebruik maken van MINDBODY software. Een bewijs dat het bouwen van een succesvol product begint met het oplossen van een probleem. Vervolgens de juiste partners vinden om het idee realiteit te maken. Denk bij ons aan de partner die misschien niet altijd zegt wat je wilt horen, maar uiteindelijk maken we samen iets dat de end-user geweldig vindt.

Heb je nog vragen?

Stuur ons een berichtje via email of je kan natuurlijk altijd bellen.